Nieuws

 • 08 juni, 2018
  Deze netwerkbijeenkomst wordt in samenwerking met de Rabobank georganiseerd en vindt plaats op woensdag 20 juni a.s. De bijeenkomst wordt gehouden in de Tuinen van Appeltern en de inloop is vanaf 16.30 uur. Om 17.00 uur zal Bas van der Veldt van AFAS een inspirerende lezing verzorgen. De regie van...

Ondernemer van de maand

Jack van Lent woont al 26 jaar in Maasbommel. Voelt zich hier prima thuis, ook al heeft hij de voorgaande jaren in Eindhoven gewoond en vindt daardoor dat hij ook een Brabander is. Jack is getrouwd met Marijke en samen hebben ze 3 zonen. In Eindhoven heeft hij bedrijfseconomie gestudeerd en op de universiteit onderwijskunde. Daarna bij grote en kleine bedrijven gewerkt om vooral reorganisaties door te voeren. Vervolgens 8 jaar als directeur bij Marant gewerkt, om van daaruit 3 jaar geleden het bedrijf Digidoc in Nuenen over te kopen. Dit is het bedrijf achter Onderwijsspiegel. “Het was daar 5 voor 12 en daar hou ik dus”, aldus Jack. “Hoe meer onzekerheden binnen een organisatie, hoe meer energie ik krijg om samen met het team het bedrijf weer op de rails te krijgen. Ik zoek dynamiek, samen met een groep tot het uiterste gedreven worden, dan voel je dat je leeft”. Digidoc loopt nu fantastisch. 30 % van de VMBO, MBO en HBO scholen gebruiken onze tool om zichzelf te spiegelen.                                                               

“Wat de toekomst brengt, geen idee”, zegt Jack lachend. In ieder geval genieten van mijn gezin, doorgaan met activiteiten in Maasbommel en als voorzitter van de raad van toezicht bij De Lindenberg in Nijmegen. Natuurlijk op vakantie die naast actief ook relaxt moet zijn.

Agenda

 • Zet deze datum vast in je agenda, want dan wordt de Ondernemer van het Jaar bekend gemaakt. Nadere info volgt.

 • Kersenparty 2018 wordt gehouden in Culenborg en is een netwerkevenement

 • Op 20 juni a.s. wordt weer de jaarlijkse OMW Netwerkbijeenkomst gehouden. Ook dit jaar belooft het een zeer interessante bijeenkomst te worden met een verrassende spreker en boeiende onderwerpen. Afsluitend kunt u weer rekenen op een lekker drankje met een goed buffet....

 • Ons jaarlijks theater bezoek. Dit keer nar Esmee van Kampen met "niet schieten"

  http://nietschieten.nl/

   

 • De tweede editie van een training waarin je leert jezelf en je bedrijf te presenteren, gaat weer van start. Het is voor iedereen een aanrader. In een ontspannen sfeer worden de tips en tops van alle cursisten besproken aan de hand van rollenspelen en korte presentaties.

  De kosten zijn 50,- voor leden van OV de Gouden Ham en 80,- voor niet leden. Voor deze training zijn nog 8 plaatsen...

Websiteontwikkeling: Steenkamp Automatisering