Nieuws

  • 26 april, 2018
    Bijgaand een link naar de site van OVD met speciale aandacht voor het uitje van Industrie-dienstverlening op 15 juni naar Rotterdam.Dit uitje wordt ook opengesteld voor leden van onze ondernemersvereniging. De kosten zijn 90,- pp, dit is niet gelijk aan de gereduseerde prijs die OVD leden...

Ondernemer van de maand

Mooi-Dees is wat klanten roepen als ze Daisy van Zoggel haar werk laten doen. .nl staat erachter om te laten zien wat het werk inhoudt. Webdesign is duidelijk, maar door bedrijfsfotografie toe te voegen aan de mogelijkheden, weet zij in Maasbommel haar hobby en werk te combineren. Dat is voor ons allemaal de wens als ondernemer.

Daisy is 47 jaar geleden geboren in Schijndel, heeft haar secretariële opleiding gevolgd en 12 jaar bij een bedrijf gewerkt waar professionele video apparatuur verkocht en verhuurd werd, is daar getrouwd en heeft twee zonen. Door opleidingen te volgen zorgt ze dat haar klanten snel gevonden worden met hun site en goed beveiligd blijven door de technisch actueel te blijven.

“Mijn uitdaging is om de ondernemer op de kaart te zetten, en door mijn nieuwsgierigheid blijf ik opleidingen volgen. Nu ben ik bezig met Reclamefotografie en in maart begin ik met User Experiance Design”, verteld Daisy enthousiast.

In haar vrije tijd wandelt ze graag, in oktober de vierdaagse in Marbella, en met het gezin in de camper door Europa trekken.

Training presentatie vaardigheden

De tweede editie van een training waarin je leert jezelf en je bedrijf te presenteren, gaat weer van start. Het is voor iedereen een aanrader. In een ontspannen sfeer worden de tips en tops van alle cursisten besproken aan de hand van rollenspelen en korte presentaties.

De kosten zijn 50,- voor leden van OV de Gouden Ham en 80,- voor niet leden. Voor deze training zijn nog 8 plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via

http://ov-degoudenham.nl/aanmelden-voor-activiteit

 

Zodra 12 personen zich aangemeld hebben, worden de data gepland.

 

Tijd: 19:00 - 21:30

Locatie De Korenmolen in Maasbommel

 

Trainers:

Sita Hes

Jorrit Stellema van Major advies.

 

Voor meer info kunt u mailen met info@ov-degoudenham.nl

 

Websiteontwikkeling: Steenkamp Automatisering