Nieuws

Ondernemer van de maand

Kristel Janssen Steenberg is in 2007 gestart met Reklameburo Janssen Steenberg. Opgegroeid in Appeltern is ze al 35 jaar een Maas en Waalse. De korte lijntjes die daardoor ontstaan vindt zij belangrijk voor haar bedrijfsvoering. “Dat wil ik ook in de toekomst zo houden, een uitbreiding zal hooguit een team van 3 personen worden in een eigen pand waar iedereen gewoon binnen kan lopen”, aldus Kristel. Toegankelijkheid, persoonlijk contact en daardoor als klant begrepen worden zijn de keywords.

Kristel is op haar 17e gestart met een opleiding DTP en daarna grafisch vormgever. Het uitvoerende gedeelte is in de praktijk geleerd door haar werk bij een reclameburo in Leeuwen en een baan met voornamelijk decoratieve standbouw. De één voornamelijk zittend werk, de ander staand. Beide zijn lichamelijk geen optie om dit fulltime uit te voeren. Mede hierdoor is zij ruim 10 jaar geleden haar eigen reklameburo gestart.

De afwisseling van de wensen bespreken, het grafisch vormgeven en daarna de uitvoering doen, zorgt dat het werk zo leuk is. “Het in alle aspecten creatief bezig zijn en daarna een klant zien die blij is met het complete resultaat van logo, website, kleding, bestikkering en alle andere verrassende wensen, is heel mooi om te doen”, zegt Kristel tevreden.

Dat de praktijk een belangrijk item is, blijkt wel uit het feit dat haar hobby klussen is. Al haar meubels maakt ze zelf. Daarnaast geeft fotograferen de rust die nodig is om daarna heerlijk met haar zoontje van 5 naar de ijskraam te fietsen. Meer heeft ze niet nodig om gelukkig te zijn.

Mennink & Van de Geer Adviseurs

Contactgegevens

Mennink & Van de Geer Adviseurs

Boldershoflaan 1
6651 TP
Druten

06-43889345
06-46111299
http://www.menninkvandegeer.nl
info@menninkvandegeer.nl

Bedrijfsinformatie

Peter Mennink en Edwin van de Geer zijn uw adviseurs in financiële zekerheid.

U kunt rekenen op deskundig en persoonlijk advies op het gebied van verzekeringen- en risicomanagement voor het MKB, hypotheken, verzekeringen en financiële planning voor de particuliere relaties.

Naast onze bovenvermelde hoofdvestiging, is het adres van onze nevenvestiging: Bovendijk 25, 6627 KS Maasbommel

 

 

Websiteontwikkeling: Steenkamp Automatisering