Nieuws

  • 07 februari, 2018
    Ondernemersverenigingen in West Maas en Waal, De Gouden Ham, de Dreumelse Ondernemers Vereniging en Verrassend Leeuwen, Werkzaak Rivierenland, Werkcoöperatie West Maas en Waal en de gemeente West Maas en Waal hebben op 9 januari 2018 ingestemd met het vernieuwde “Lokaal Sociaal Akkoord 2018...

Ondernemer van de maand

 

Deze maand maken we kennis met Kamiel Oosterwaal van KOK Milieuopslagsystemen uit Maasbommel.

Kamiel heeft begin 2016 het bedrijf overgenomen en timmert sinds dien hard aan de weg. Door het hele team van nu 9 personen is veel energie gestoken in persoonlijke ontwikkeling zoals opleidingen en trainingen, terwijl Kamiel geïnvesteerd heeft in degelijke werktuigen. Het gaat zelfs zo goed dat een groter pand in Beneden Leeuwen of Druten wordt overwogen. “Vooral de hoogte moeten we in kunnen”, aldus Kamiel. “We maken specialistisch maatwerk voor de chemie, farmacie etc. Dit zijn regelmatig grote kasten en dan hebben we een werkhoogte van 12 mtr zeker nodig. De uitdaging ligt vooral bij het persoonlijk advies. Door onze creativiteit en innovativiteit gaan we ieder project weer blanco in. Dat maakt ons uniek”.

55 jaar geleden is Kamiel geboren in Breda, heeft technische commerciële opleidingen gevolgd en heeft ervaring opgedaan bij verschillende internationale maakbedrijven als eindverantwoordelijke. Samen met zijn vrouw hebben ze 5 kinderen en 4 kleinkinderen, 2 honden en 2 paarden. Lekker de bossen in met de honden en paarden kan perfect bij hun woonplaats Eindhoven. Vakanties worden gevierd aan zee. “Ik heb iets met eilanden. Alle voorzieningen moeten er zijn, maar het blijft wel overzichtelijk. Net als mijn bedrijf”, lacht hij.

 

12 MAART INTERACTIEVE AVOND TECHLOKAAL

12 Maart gaan we met 30 personen naar het techlokaal in Beneden Leeuwen. We krijgen een rondleiding en uitleg over de laatste ontwikkelingen van het techlokaal.

Vervolgens mogen we doormiddel van een techniek oriëntatie carrousel, verschillende activiteiten uitvoeren. Je gaat dus zelf met techniek aan de slag, zoals de leerlingen van school mogen proeven van verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan bijv. virtualrReality ervaring, maken van 3D prints, 3D Scans maken van producten en personen, wereldreis via Google Earth, programmeren van zorg robot enz.

We worden om 20.00 uur verwacht Pastoor Jansstraat 2, 6658 AZ Beneden-Leeuwen. Parkeren kan voor en rechts van gemeentehuis. Ter afsluiting drinken we om 22.15 uur nog een drankje en kunnen we ons enthousiasme delen met de anderen.

Geef je snel op, want aan deze unieke ervaring kunnen maar 30 personen deelnemen. http://ov-degoudenham.nl/aanmelden-voor-activiteit

 

Websiteontwikkeling: Steenkamp Automatisering