Nieuws

  • 06 mei, 2020
      Beste ondernemers, Ondernemend Maas en Waal steunt jullie ook in deze bijzondere tijden. Daarom informeren wij jullie graag over deze mogelijkheid om extra omzet én gratis naamsbekendheid te genereren. Op zaterdagavond 16 mei wordt een speciale online bingo georganiseerd voor...

Ondernemer van de maand

De Kamper Kogge is een replica van een Hanzeschip. Het schip is 17 en 18 juli 2021 te bezoeken in de haven van Historische Maasbommel en maakt deel uit van de festiviteiten.

Er zijn veel vrijwilligers en materiaal nodig. Wil jij meehelpen aan dit bijzondere evenement? Geef je dan op en volg alle activiteiten op https://www.facebook.com/search/top/?q=hanzedagen%20maasbommel&epa=SEARCH_BOX

17 MAART HYPOTHEEK VOOR ONDERNEMERS

Als ondernemer wil je het maximale halen uit jezelf en je onderneming, zodat je je bedrijf kunt laten groeien en kunt inspelen op de snel veranderende wereld. Een belangrijke stap als het gaat om persoonlijke groei is o.a. het kopen van een woning. Dat kan in de huidige markt best een uitdaging zijn, vooral als startende ondernemer. Maar vaak is er meer mogelijk dan je denkt.

Hypotheek voor ondernemers

Of je op dit moment een hypotheek kunt krijgen, hangt van meerdere factoren af. Ben jij vooral druk met de groei van jouw onderneming maar ook benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor het kopen van een woning? Laat je informeren over dit onderwerp tijdens het Seminar ‘Woning kopen voor ondernemers’ in de Metropole in Druten.

Rondleiding Classic Cars

Metropole Druten herbergt een unieke collectie exclusieve automobielen: oldtimers, youngtimers en newtimers. Deze bijzondere privécollectie is het resultaat van een jarenlange wereldwijde zoektocht van ondernemer Frans van Haren naar klassieke, vintage en exclusieve automobielen.

Deze unieke autocollectie laten we natuurlijk niet aan ons voorbij gaan. Het programma start daarom met een rondleiding op locatie. Hierna nemen een aantal ervaringsdeskundigen je in café Mille Miglia mee in de mogelijkheden voor ondernemers voor het kopen van een woning.

Datum en locatie

Dinsdag 17 maart 2020

Metropole Druten
Meubellaan 1 Druten

Programma

19.00 uur Ontvangst met koffie en thee
19.30 uur Woord van welkom
19.35 uur Rondleiding Classic Cars
20.00 uur Ondernemer aan het woord: ervaring uit de praktijk
20.30 uur Mogelijkheden kopen woning voor ondernemers
21.00 uur Netwerkborrel
22.00 uur Einde avond

Aanmelden

Wil je graag aanwezig zijn? Meld je dan vóór maandag 9 maart aan via

https://communicatieshop.rabobank.nl/publicdata/Mail/1973585b-56ad-47fd-...

We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar dus meld je op tijd aan!

Vragen

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via Bedrijven.mwob@rabobank.nl.

Met vriendelijke groet,

 

Jeroen Vrolijks
Directeur Bedrijven
Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe

 

Websiteontwikkeling: Steenkamp Automatisering