Nieuws

  • 26 juni, 2022
    De BBQ was druk bezocht. De lokatie was River Side in Appeltern, een schitterende plek.150 personen hadden zich tegoed gedaan aan een heerlijke en goed verzorgde BBQ met daarbij behorende drankjes. Er is veel onderling gesproken en er zijn weer diverse kaartjes uitgereikt aan elkaar. Een zeer...

19 MAART INFO-AVOND OPEN MAAS EN WAAL

 

Uitnodiging info-avond Open Maas en Waal

Wil jij jouw bedrijf, vereniging, sportclub, goede doel, museum of organisatie op de kaart zetten? Dan is dit jouw unieke kans!

 

Zaterdag 6 juni 2020 vindt de 3e editie van Open Maas en Waal plaats en we willen met deze editie groter uitpakken dan ooit. Het plan is om vele bezoekers van zowel binnen als buiten Maas en Waal (Den Bosch, Tiel, Nijmegen, Oss) naar de regio trekken.

 

Wij hopen dat zoveel mogelijk bedrijven, verenigingen, organisaties etc. hun deuren openen. Bijvoorbeeld om bezoekers een kijkje in de keuken te geven, om nieuwe klanten, personeel of leden te werven. Alles is mogelijk.

Uitnodiging info-avond Open Maas en Waal

 

Wil jij jouw bedrijf, vereniging, sportclub, goede doel, museum of organisatie op de kaart zetten? Dan is dit jouw unieke kans!

Op donderdag 19 maart vindt er een informatieavond plaats over Open Maas en Waal. Heb je de eerste informatieavond in januari gemist, of vind je het leuk om nog een keer aan te sluiten? Kom dan op 19 maart naar Wijchen! 

 

Tijdens deze avond zullen we het concept en de grote kansen die er voor jouw bedrijf zijn, toelichten.

 

Ook heten wij je op deze avond van harte welkom om je aan te melden als deelnemer, mee te denken, ideeën aan te dragen en zeker ook om jouw enthousiaste idee in praktijk te brengen.

 

Voor wie?

 

Vrijwilligers, bedrijven, instellingen, musea, clubs etc. uit Wijchen, Druten, West Maas en Waal en Beuningen zijn welkom op de informatiebijeenkomst. Open Maas en Waal is namelijk een concept van en door ons allemaal.

 

Uiteraard zorgen wij voor een kop koffie en een drankje, zullen we posters klaar hebben liggen om mee te nemen, maar horen we vooral ook graag jouw ideeën om hier een fantastische (en jaarlijks terugkerende) dag van te maken.

 

Mis deze kans niet

 

Met Open Maas en Waal willen we de bekendheid van Maas en Waal als regio promoten en daarmee ook de bekendheid van de vele prachtige bedrijven, sportclubs, organisaties etc. die actief zijn in dit gebied. Wij bieden je een podium om jouw bedrijf in de spotlights te zetten!

 

Kom langs op de informatieavond en ontdek wat het voor jouw organisatie kan betekenen.

 

Aanmelden

We zouden het op prijs stellen als je je vooraf wilt aanmelden, zodat we weten met hoeveel personen we rekening mogen houden. Dit kun je eenvoudig doen door een mailtje te sturen naar info@openmaasenwaal.nl.

 

Wij hopen op een grote opkomst!

 

Met ondernemende en sportieve groeten,

 

Organisatie Open Maas en Waal

 

Websiteontwikkeling: Steenkamp Automatisering