Nieuws

  • 26 juni, 2022
    De BBQ was druk bezocht. De lokatie was River Side in Appeltern, een schitterende plek.150 personen hadden zich tegoed gedaan aan een heerlijke en goed verzorgde BBQ met daarbij behorende drankjes. Er is veel onderling gesproken en er zijn weer diverse kaartjes uitgereikt aan elkaar. Een zeer...

3 JUNI DAMESDAG

Hallo dames, daar gaan we weer!

3 juni hebben we weer een, iets sportievere dan de vorige keer maar vooral, gezellige dag georganiseerd. 

We starten om 13.00 uur bij Solex Verhuur WarempelMeester van de Venstraat 12, Maasbommel. Na kennis te maken met koffie en thee met natuurlijk iets lekkers, gaan we naar een prachtige tuin om te picknicken en lekker rond te wandelen.

Daarna rijden we een mooie route door ons Land van Maas en Waal om vervolgens met een gevulde goodiebag weer huiswaards te keren.

Een relaxte verwen middag voor alle vrouwelijke partners en leden van OV De Gouden Ham. Helaas heren, deze dag discrimineren we vollop.

Heb je iets leuks voor in de goodiebag, geef dit dan door via info@ov-degoudenham.nl

Zoals vorige keer aangegeven, dienen we nu een kleine bijdrage te vragen. Dit is 15,- per persoon, svp contant meenemen. Je mag weer een ondernemende vriendin meenemen.

graag opgeven voor 26 mei via http://ov-degoudenham.nl/aanmelden-voor-activiteit We hebben een inschrijfstop bij 36 dames.

Helaas hebben door te weinig aanmeldingen moeten besluiten om de Damesdag niet door te laten gaan.

 

 

Websiteontwikkeling: Steenkamp Automatisering