Nieuws

  • 06 mei, 2020
      Beste ondernemers, Ondernemend Maas en Waal steunt jullie ook in deze bijzondere tijden. Daarom informeren wij jullie graag over deze mogelijkheid om extra omzet én gratis naamsbekendheid te genereren. Op zaterdagavond 16 mei wordt een speciale online bingo georganiseerd voor...

Ondernemer van de maand

De Kamper Kogge is een replica van een Hanzeschip. Het schip is 17 en 18 juli 2021 te bezoeken in de haven van Historische Maasbommel en maakt deel uit van de festiviteiten.

Er zijn veel vrijwilligers en materiaal nodig. Wil jij meehelpen aan dit bijzondere evenement? Geef je dan op en volg alle activiteiten op https://www.facebook.com/search/top/?q=hanzedagen%20maasbommel&epa=SEARCH_BOX

9 MEI FAMILIEMIDDAG VOOR OV LEDEN

IVM Corona voorlopig afgelast

De grootste camping in de omgeving is zeker Campingpark Het Groene Eiland in Appeltern. Voorheen bestond dit campingpark uit camping de Maasterp en camping Het Groene Eiland. Deze twee zijn samen gevoegd en geheel gemoderniseerd. Het is dus zeker de moeite waard om te bekijken.

Zaterdagmiddag 9 mei organiseerd de ondernemersvereniging op het Campingpark een bedrijfsbezoek. Je wordt hierbij uitgenodigd voor een gezellige gezinsmiddag. Doormiddel van een speurtochten en andere sportieve activiteiten, ontdekken we alle mogelijkheden van het park. Aan de inwendige mens wordt zeker ook gedacht.

Nodig vooral ook andere geïntereseerde ondernemers uit en de kinderen mogen een vriendje of vriendinnnetje meenemen. We vragen geen eigen bijdrage voor dit evenement.

Opgeven voor 5 mei via http://ov-degoudenham.nl/aanmelden-voor-activiteit

Websiteontwikkeling: Steenkamp Automatisering