Nieuws

  • 06 mei, 2020
      Beste ondernemers, Ondernemend Maas en Waal steunt jullie ook in deze bijzondere tijden. Daarom informeren wij jullie graag over deze mogelijkheid om extra omzet én gratis naamsbekendheid te genereren. Op zaterdagavond 16 mei wordt een speciale online bingo georganiseerd voor...

Slow Cooking BBQ

 

Op 14 september zijn we welkom bij Camping Jachthaven Horeca  De Schans, Nieuwe Schans 2, Alphen.

Bij Wout van Wichen hebben we n arrangement "Slow Cooking" BBQ.

Hij zal het een en ander vertellen over de ontwikkelingen binnen zijn bedrijf.

We worden verwacht om 18.00 uur.  Uiteraard corona proof !

Aanmelden: max. 2 personen per lidmaatschap (van onze ondernemersvereniging)  mogen gratis aanschuiven.

Wilt U met meerdere personen komen bedragen de kosten € 40,00 pp.

Aanmelden verplicht uiterlijk 9 september door te reageren : goudenham@maasbommel.nl

Graag tot 14 september. 

AANMELDEN VOOR DE GOUDEN HAM APP

Beste ondernemer,

 

U bent lid van de Ondernemersvereniging Gouden Ham en heeft daarom de mogelijkheid om, zonder eigen bijdrage, opgenomen te worden in de App Gouden Ham. Deze App is bestemd voor toeristen/bewoners uit het Land van Maas en Waal en toeristen die naar het Land van Maas en Waal komen.

Co-founders gemeente West Maas en Waal, Riverside, Camping Het Groene Eiland, Moeke Mooren/De Korenmolen, Watersportcentrum Centrum en Uit®waarde zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest om deze App vorm te geven.

De Ondernemersvereniging Gouden Ham heeft besloten deel te nemen aan de App voor een bedrag van € 750 per jaar voor een periode van 3 jaar.

Van u horen wij graag of u in deze App opgenomen wilt worden. Voor de uitleg en de instructie voor het aanleveren van uw gegevens inclusief fotomateriaal verwijzen wij u naar de website uiterwaarde.nl. U kunt ook mailen naar appgoudenham@gmail.com

Daarnaast kan elke deelnemer een algemeen of regionaal event laten opnemen in de App. Hiervoor is een apart formulier gemaakt.

 

Wilt u zo vriendelijk zijn om zo snel mogelijk te reageren in verband met de aanstaande lancering van de App tijdens de opening van het toeristisch seizoen.

 

NB. Alle formulieren voor de app treft u aan digitaal aan de website https://www.uiterwaarde.nl/recreatieparken/de-gouden-ham/ onder recreatiepark Gouden Ham.

Download de app via https://apps.apple.com/nl/app/gouden-ham/id1495344842?ign-mpt=uo%3D4 voor Apple en voor Android https://play.google.com/store/apps/details?id=appdesk.goudenham

 

Vriendelijke groet,

Ellen van der Burg | Communicatie- en projectmedewerker Routebureau

uit®waarde | T: 0344 68 16 44 | T: 0344 22 88 06 rechtstreeks | M: 06 51 15 26 91 |

Bezoekadres: Dorpsstraat 32, Kerk-Avezaath | Postadres: Postbus 6139, 4000 HC  Tiel | e.burg@uiterwaarde.nl| werkdagen ma. t/m vr. | www.uiterwaarde.nl | privacyverklaring

Websiteontwikkeling: Steenkamp Automatisering