Nieuws

  • 26 juni, 2022
    De BBQ was druk bezocht. De lokatie was River Side in Appeltern, een schitterende plek.150 personen hadden zich tegoed gedaan aan een heerlijke en goed verzorgde BBQ met daarbij behorende drankjes. Er is veel onderling gesproken en er zijn weer diverse kaartjes uitgereikt aan elkaar. Een zeer...

De BBQ van Ondernemend Maas en Waal 22-6-2022

De BBQ was druk bezocht. De lokatie was River Side in Appeltern, een schitterende plek.

150 personen hadden zich tegoed gedaan aan een heerlijke en goed verzorgde BBQ met daarbij behorende drankjes. 
Er is veel onderling gesproken en er zijn weer diverse kaartjes uitgereikt aan elkaar. Een zeer goed geslaagde avond.

Er waren 3 sprekers , helaas door het missen van een microfoon erg onduidelijk. Hieronder een uitleg :

1) Maurits Klaver: Banenmarkt voor Oekraïne op (dinsdag 28 juni)

Aanstaande dinsdag organiseert Samen voor Oekraïne een Open Dag in de Bogerd te Druten. Hoofdoel is dat Oekraïense mensen elkaar ontmoeten, maar er is ook behoefte om potentiële werkgevers te ontmoeten. Een belangrijk onderdeel van het programma is dan ook een Banenmarkt. U bent van harte uitgenodigd om op dinsdag 28 juni van 16:00 uur tot 19:00 uur aanwezig te zijn in de Bogerd en kennis te maken met Oekraïners die uw bedrijf kunnen komen versterken. U kunt gebruik maken van een tafel en het is mogelijk om een banner te plaatsen. Voor soep en broodjes wordt gezorgd. Ook zijn er tolken aanwezig. We vragen een kleine bijdrage van €25 voor alle onkosten. Aanmelden en meer informatie via Maurits Klaver van stichting Samen voor Oekraïne. Maurits is bereikbaar op 06-53332557 en info@samenvooroekraine.eu.

2) Jolanda Spies: Seminar Talent vinden, binden en boeien (woensdag 29 juni)

In dit inspirerende en vooral ook interactieve seminar neemt Jolanda Spies je mee in de wereld van effectief HRM-beleid en Talentmanagement. We vissen allemaal uit dezelfde vijvers van talenten. Maar hoe kun je ervoor kiezen dat de talenten voor jou kiezen? En hoe kun je jouw medewerkers boeien en binden aan je organisatie?

De hoofdspreker voor deze avond is Talent & Organisatie Ontwikkelaar Jessica Kruijssen. Op een interactieve manier inspireert Jessica je met praktijkverhalen over wat je kan doen om het potentieel van je medewerkers optimaal in te zetten voor betere en waardevolle resultaten, hogere interne motivatie en meer werkplezier! Deel ook jouw ervaringen met ons over hoe je kijkt naar talent. Waarom is het belangrijk om aan de slag te zijn met dit thema? Maar vooral ook HOE je dat doet. Aan welke knoppen kun je draaien en waar begin je? En wat vraagt het aan leiderschap in je organisatie?

Woensdagavond om 19:30 uur in de Bogerd te Druten.

Aanmelden graag even via www.vkedu.nl/29juni

3) Frank Engelbart: Stichting WiFinn

Bekijk hier het filmpje van Frank: https://vimeo.com/718442901

Het doel van stichting WiFinn is om de bewoners (mensen met een beperking) in staat te stellen om zo zelfstandig mogelijk een eigen leven te leiden. Met het oprichten van stichting WiFinn willen we voor hen een eigen plek (appartement) creëren waar ze zich veilig en thuis zullen voelen, zodat zij hun leven zo zelfstandig mogelijk vorm en inhoud kunnen geven. 

 

Websiteontwikkeling: Steenkamp Automatisering