Nieuws

  • 06 mei, 2020
      Beste ondernemers, Ondernemend Maas en Waal steunt jullie ook in deze bijzondere tijden. Daarom informeren wij jullie graag over deze mogelijkheid om extra omzet én gratis naamsbekendheid te genereren. Op zaterdagavond 16 mei wordt een speciale online bingo georganiseerd voor...

Slow Cooking BBQ

 

Op 14 september zijn we welkom bij Camping Jachthaven Horeca  De Schans, Nieuwe Schans 2, Alphen.

Bij Wout van Wichen hebben we n arrangement "Slow Cooking" BBQ.

Hij zal het een en ander vertellen over de ontwikkelingen binnen zijn bedrijf.

We worden verwacht om 18.00 uur.  Uiteraard corona proof !

Aanmelden: max. 2 personen per lidmaatschap (van onze ondernemersvereniging)  mogen gratis aanschuiven.

Wilt U met meerdere personen komen bedragen de kosten € 40,00 pp.

Aanmelden verplicht uiterlijk 9 september door te reageren : goudenham@maasbommel.nl

Graag tot 14 september. 

EXTRA OMZET EN GRATIS NAAMSBEKENDHEID

 

 

Beste ondernemers,

 

Ondernemend Maas en Waal steunt jullie ook in deze bijzondere tijden. Daarom informeren wij jullie graag over deze mogelijkheid om extra omzet én gratis naamsbekendheid te genereren.

 

Op zaterdagavond 16 mei wordt een speciale online bingo georganiseerd voor het Land van Maas en Waal. Het belooft een super gezellige avond te worden voor jong en oud. De prijzenpot wordt volledig gevuld met cadeaubonnen van lokale ondernemers, die op deze manier een financieel steuntje in de rug krijgen. Met de opbrengsten van de verkochte bingoboekjes koopt de organisatie deze cadeaubonnen in.

 

De organisatie is momenteel op zoek naar ondernemers die een cadeaubon willen verkopen. Het gaat dus nadrukkelijk niet om sponsoring, maar je verkoopt je cadeaubon aan de organisatie. Als ondernemer heb je zo dus extra omzet én je genereert gratis naamsbekendheid op de bingoavond zelf. Alle informatie en veel gestelde vragen zijn te vinden op www.maasenwaalbingo.nl/ondernemers. Via deze site kun je je cadeaubon ook direct aanbieden.

 

En natuurlijk kun je zelf met familie en vrienden ook meespelen met de gezellige bingoavond. Koop je bingoboekjes voor €5 per stuk via www.maasenwaalbingo.nl!

 

Alvast heel hartelijk dank voor jullie medewerking en hopelijk wordt het een groot succes voor de deelnemers én ondernemers!

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Ondernemend Maas en Waal

Websiteontwikkeling: Steenkamp Automatisering