Nieuws

  • 06 mei, 2020
      Beste ondernemers, Ondernemend Maas en Waal steunt jullie ook in deze bijzondere tijden. Daarom informeren wij jullie graag over deze mogelijkheid om extra omzet én gratis naamsbekendheid te genereren. Op zaterdagavond 16 mei wordt een speciale online bingo georganiseerd voor...

Ondernemer van de maand

De Kamper Kogge is een replica van een Hanzeschip. Het schip is 17 en 18 juli 2021 te bezoeken in de haven van Historische Maasbommel en maakt deel uit van de festiviteiten.

Er zijn veel vrijwilligers en materiaal nodig. Wil jij meehelpen aan dit bijzondere evenement? Geef je dan op en volg alle activiteiten op https://www.facebook.com/search/top/?q=hanzedagen%20maasbommel&epa=SEARCH_BOX

EXTRA OMZET EN GRATIS NAAMSBEKENDHEID

 

 

Beste ondernemers,

 

Ondernemend Maas en Waal steunt jullie ook in deze bijzondere tijden. Daarom informeren wij jullie graag over deze mogelijkheid om extra omzet én gratis naamsbekendheid te genereren.

 

Op zaterdagavond 16 mei wordt een speciale online bingo georganiseerd voor het Land van Maas en Waal. Het belooft een super gezellige avond te worden voor jong en oud. De prijzenpot wordt volledig gevuld met cadeaubonnen van lokale ondernemers, die op deze manier een financieel steuntje in de rug krijgen. Met de opbrengsten van de verkochte bingoboekjes koopt de organisatie deze cadeaubonnen in.

 

De organisatie is momenteel op zoek naar ondernemers die een cadeaubon willen verkopen. Het gaat dus nadrukkelijk niet om sponsoring, maar je verkoopt je cadeaubon aan de organisatie. Als ondernemer heb je zo dus extra omzet én je genereert gratis naamsbekendheid op de bingoavond zelf. Alle informatie en veel gestelde vragen zijn te vinden op www.maasenwaalbingo.nl/ondernemers. Via deze site kun je je cadeaubon ook direct aanbieden.

 

En natuurlijk kun je zelf met familie en vrienden ook meespelen met de gezellige bingoavond. Koop je bingoboekjes voor €5 per stuk via www.maasenwaalbingo.nl!

 

Alvast heel hartelijk dank voor jullie medewerking en hopelijk wordt het een groot succes voor de deelnemers én ondernemers!

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Ondernemend Maas en Waal

Websiteontwikkeling: Steenkamp Automatisering