Nieuws

  • 26 juni, 2022
    De BBQ was druk bezocht. De lokatie was River Side in Appeltern, een schitterende plek.150 personen hadden zich tegoed gedaan aan een heerlijke en goed verzorgde BBQ met daarbij behorende drankjes. Er is veel onderling gesproken en er zijn weer diverse kaartjes uitgereikt aan elkaar. Een zeer...

LEDEN OV WERKEN SAMEN !

4-4-2017

B.A.B.S. Afbouw tovert oude zolder van Logies de Heul om tot gastenverblijf met badkamer

 

Ferry Steenkist van B.A.B.S Afbouw en Bert en Han van Schadewijk van Logies de Heul hebben elkaar ontmoet tijdens een bijeenkomt van OV De Gouden Ham.

 Ferry verteld: “Ik heb Han en Bert leren kennen als gedreven ondernemers met enthousiasme voor Logies de Heul . Twee mensen die echt met veel liefde voor detail er iets moois van maken en er ook alles aan doen om hun gasten dat stukje plattelands gevoel van toen te laten ervaren met het comfort van nu”.

Voor Han en Bert stonden degelijkheid, veiligheid dan ook hoog in het vaandel en met name de geluidsdemping tussen de kamers onderling en brandveiligheid moest optimaal zijn .

Om die brandveiligheid te garanderen moest Ferry een oplossing bedenken om vooral geen schade aan het bestaande pand toe te brengen, oude balken en schoorsteen details dienden in het zicht te blijven”. Han vult aan : “Ferry heeft meegedacht met onze plannen en is met adequate oplossingen gekomen over uitdagingen die zich voordelen.

Het is een oud huis en niets is waterpas.  Ferry heeft gewerkt aan de bovenverdieping van het voorste gedeelte. Er moest een nieuwe balklaag komen omdat de bestaande niet zwaar genoeg was. Onder de nieuwe vloer is een brandvertragende laag aangebracht en alle wanden zijn afgewerkt. Op de verdieping zijn 2 slaapkamers en een badkamer gemaakt.

Beiden geven aan dat het proces naar volle tevredenheid is verlopen. Dit door goed overleg vooraf, nagekomen afspraken en prima vakwerk.

 

 

 

 

22-3-2016

24People creëert samen met horeca bedrijven Horecapool De Gouden Ham 

 

Op 22 maart jl. is in het Land van Maas en Waal een uniek samenwerkingsverband onder de naam Horecapool De Gouden Ham van start gegaan.

De restaurants Moeke Mooren, De Korenmolen, Eeterij De Pont, Brasserie ’t Anker hebben besloten via uitzendorganisatie 24People in Alphen aan de Maas de krachten te bundelen.

Hierbij gaat het om medewerkers in de bediening en de keuken die vooral in de zomerperiode alle gasten die bij een van deze bedrijven neerstrijken, bedienen.

De achtergrond van deze samenwerking is simpel: het vinden van de juiste kandidaten kost veel tijd en energie. Daarbij wordt door de bedrijven vaak naar dezelfde mensen gezocht.

De samenwerking zorgt ervoor dat de kandidaten die zich melden in een centraal bestand terecht komen waar ze online kunnen zien wanneer welke bedrijven wanneer mensen nodig hebben. Met een simpele klik roosteren ze zichzelf in.

Het voordeel is dat een kandidaat zich 1x bij 24People inschrijft en dan de mogelijkheid heeft bij een of verschillende van deze vijf bedrijven te worden ingezet.

Voor zowel de deelnemende bedrijven als de kandidaten heeft dit samenwerkingsverband dus voordelen.

Verder is besloten kandidaten die geen ervaring in de bediening hebben maar hier wel graag in aan de slag zouden willen gaan, zelf op te leiden zodat ze in het zomerseizoen direct aan de slag kunnen.

Naar kandidaten wordt intussen al naarstig gezocht want het wordt mooi weer! Dames en heren die interesse hebben, kunnen zich daarom per direct inschrijven of solliciteren op een van de gepubliceerde vacatures op www.24people.nl/monicapraat .

Geïnteresseerde horeca ondernemers die meer willen weten over de Horecapool of zich willen aansluiten zijn meer dan welkom! U kunt hiervoor contact opnemen met de vestigingsdirecteur van 24People in Alphen, Monica Praat.

 

 

 

 

1-9-2015

De Korenmolen en Het Keukenontwerp Bureau organiseren fotowedstrijd

 

Doe mee met de fotowedstrijd en wellicht hangt jouw foto bij de expositie in de Korenmolen!

Maak je graag mooie foto’s, ga dan nu aan de slag. De 15 mooiste  foto’s worden tentoongesteld in een aparte ruimte bij restaurant de Korenmolen in Maasbommel. Tijdens de opendag op 26 september wordt de expositie gestart en duurt tot 16 oktober.

Maak een foto  van het “mooiste, leukste, lelijkste of bijzonderste gedeelte van je keuken” en geef in maximaal  40 woorden aan waarom je hiervoor gekozen hebt. Probeer er iets bijzonders van te maken en vraag je af of er mensen geïnteresseerd zullen zijn in jouw foto, want degene met de meeste stemmen wint een volledig verzorgt driegangen diner inclusief een kijkje in de keuken van de Korenmolen t.w.v. € 75,-. 

Bij deze nodigen we iedereen uit om te komen stemmen voor deze fotowedstrijd, bij de expositie liggen formulieren waar je je mening kunt achterlaten. Uit alle stemmers wordt iemand beloond met een volledig verzorgt driegangen diner inclusief een kijkje in de keuken van de Korenmolen t.w.v. € 75,-.

De foto moet 29x19 cm zijn en 3422x2242 pixels. Mail de foto uiterlijk 22 september naar info@hetkeukenontwerpbureau.nl. Wij zorgen dat de foto wordt afgedrukt en voorzien van een passe partout  in de expositie ruimte wordt opgehangen.

 

 

 

2014

Een spontane samenwerking van Logies ‘de Heul’ en Your local Host

 

De gastvrouw van de sfeervolle boerderijlogementen logies ‘de Heul’ in Maasbommel, Han van Schadewijk, kan inmiddels vele groepen gasten ontvangen. Zeker nu ook de nieuwe logeerhutten inmiddels volop verhuurd worden.

Haar ervaring leert dat er af en toe gasten komen die zonder zorgen op de vakantielocatie willen eten. Onbezorgd, ontzorgd en verzorgd.

 

Tijdens een kennismakingsronde van ledenvergadering van OV de Gouden Ham hoorde Han van het bestaan van Your Local Host en Koemba, het bedrijf van Corrie Bilderbeek. Na de vergadering tijdens de informele borrel werd al de samenwerking ‘beklonken’

Een eerste boeking van de kookvrouw is inmiddels een feit.

 

Your Local Host kookt onder de naam van “Your Local Chef”  op vakantielocaties voor

kleine groepen vakantiegangers in de huiselijke sfeer.

De ouderwetse kookvrouw van vroeger. Corry komt naar de locatie en verzorgt het eten en drinken in de mate dat de vakantiegast wenst. Van boodschappen doen, tafeldekken, uitserveren en alles afwassen en opruimen.Dit gaat uiteraard volledig in overleg.

 

De maaltijden zijn geen culinaire hoogstandjes maar gewoon vers en eerlijk. Een gezonde smakelijke maaltijd. Dit kan van 3-gangen tot barbecue tot brunch en ontbijt gaan. 

 

2013

BABS Afbouw en Het Keukenontwerp Bureau vertellen u over hun samenwerking in een terugkerend item op deze website; "leden OV werken samen!" Heb jij samen met een collega aan een project gewerkt, geef dit dan door aan Evelien Groeneveld via info@ov-degoudenham.nl . Je dient wel beide lid te zijn van de ondernemersvereniging De Gouden Ham.

 

Evelien Groeneveld van Het Keukenontwerp Bureau had de opdracht gekregen om een woning uit 1953 in Oss volledig te renoveren. Het was nodig om bijna alles te strippen, De plafonds en zelfs de wanden boven en beneden zijn vervangen.

 

Hiervoor heeft zij Ferry Steenkist van B.A.B.S. Afbouw uit Maasbommel gevraagd. Ze hadden elkaar tijdens het Open Business ivent in de Korenmolen ontmoet en na een goed gesprek zagen zij de samenwerking wel zitten.

Nadat alle plafonds, binnenmuren en kozijnen gesloopt waren is Ferry begonnen alles weer opnieuw in de goede positie op te bouwen en het resultaat mocht er zijn!

 

Dankzij de professionele aanpak en scherpe project begeleiding van Het Keukenontwerpbureau bespaarde de klant niet alleen geld uit, maar werden door Evelien de puntjes op de I gezet als het ging om afwerking en detail.

 

Na afloop van het project mochten dan ook beide bedrijven een tevreden klant de hand schudden en spraken af, bij toekomstige projecten hun samenwerkingsverband te verbreden.

 

Het Keukenontwerp Bureau.

 B.A.B.S. Afbouw.

 

 

 

Kapsalon Henriette en Fotografie Marion bijten de spits af in een nieuw terugkerend item op deze website; "leden OV werken samen!" Heb jij samen met een collega aan een project gewerkt, geef dit dan door aan Evelien Groeneveld via info@ov-degoudenham.nl . Je dient wel allebei lid te zijn van de ondernemersverening De Gouden Ham.

Henriette Litjes, haar dochter Emy Martens en Marion Enzerink zijn gestart met een langdurige samenwerking, beginnend met een actie bij C1000 van Leeuwen. Je kunt voor 10,- euro een profielfoto laten maken voor facebook bij Marion, daarvoor zorgt Emy voor de visagie en Henriette zorgt dat je haar gestyled wordt. Dus niet zomaar een foto, maar tot in de puntjes verzorgt. 

Henriette liep al jaren met het idee om meer samenwerking te zoeken met collega ondernemers in de regio. Toen de dames samen op de basis school in Maasbommel voor de actie van Serious Request in de weer waren, viel het kwartje. Na deze actie, die donderdag 20 maart tot 13.00 uur duurt, wordt deze samenwerking voortgezet op 17 en 24 april in Kapsalon Henriette. Daar zullen verschillende workshop gehouden worden, maar ook voor bedrijven die een speciale avond willen organiseren, ligt hier natuurlijk een kans om iets bijzonders te presenteren.

De workshops bestaan uit tips om s'morgens in 2 minuten je haar te stylen en je make up in orde te hebben. Je betaald hiervoor 60,- voor de hele avond inclusief 2 foto's door Fotografie Marion gemaakt.

De reclame posters werden verzorgt door Christel Jansen Steenberg van reklameburo Jansen Steenberg, C1000 van Leeuwen stelt de locatie beschikbaar en de Agave zorgt voor de aankleding van de set. Als dat geen samenwerking is !

Voor vragen over de workshops of eigen initiatieven kan je contact opnemen met Kapsalon Henriette.

Websiteontwikkeling: Steenkamp Automatisering