Nieuws

  • 04 december, 2019
    Bij deze nodigen we alle leden met partner uit om 13 januari met ons te proosten op een succesvol nieuw jaar.Natuurlijk wordt het weer een heerlijk diner in de ongedwongen sfeer van het café bij Moeke Mooren, maar we gaan ook spannende tijden meemaken bij de Escape room. Weet jij met je team de...

Ondernemer van de maand

De ondernemer van de maand kan alleen maar de Kerstman zijn. Al jaren zorgt hij dat iedereen aan het einde van het jaar cadeautjes krijgt.

Wederom zullen wij als bestuur hem helpen en bij alle leden een presentje aan komen bieden. Dit doen wij persoonlijk om ook de leden die niet altijd aanwezig kunnen zijn, de hand te schudden en fijne feestdagen te wensen.

Mochten wij je niet aan treffen, dan wordt het presentje bij de deur gelegd en wensen wij vanaf hier iedereen hele fijne feestdagen en een voorspoedig nieuw jaar.

Uitnodiging jaarvergadering OV Gouden Ham 18 NOVEMBER

Eenmaal per jaar laten we als bestuur zien wat we allemaal gedaan hebben, hoe het geld besteed is en horen we graag je wensen voor het komend jaar.

Ook dit jaar wordt het weer een aansprekende en inspirerende locatie. We zijn te gast in de mooie Theeschuur van Theetuin en Bed & Breakfast Appeltern

Datum:                18 november 2018

Locatie:               Bed and Breakfast, Walstraat 13, 6629 AD Appeltern

 

 

18.30 uur            inloop

18.45 uur            presentatie en rondleiding

19.45 uur            maaltijdwaardige Late Night High Tea

20.30 uur            jaarvergadering

 

Na afloop is er een netwerkborrel.

 

 

Agenda:

 

1. Opening

2. Notulen en ingekomen stukken

3. Terugblik afgelopen jaar

4. Financieel overzicht, begroting komend jaar en bestuurssamenstelling

5. Voorstel activiteiten 2019-2020

6. Informatie over samenwerking Ondernemingsvereniging Maas en Waal, de Meanderende Maas, de Gouden Ham – App en de laatste stand van zaken glasvezel internet Buitengebied.

7. Rondvraag

8. Sluiting

 

 

In verband met de organisatie en catering is het de bedoeling dat u zichzelf aanmeldt. Dit kan tot 13 november via http://ov-degoudenham.nl/aanmelden-voor-activiteit

De notulen zijn u al eerder toegezonden en staan ook op de ledengedeelte van de website van de Ondernemingsvereniging. Na afloop is er tijd voor een netwerkborrel.

 

Tot 18 november!

 

Bestuur OV Gouden Ham

 

Hans Voshol, voorzitter.

Websiteontwikkeling: Steenkamp Automatisering