Nieuws

  • 06 mei, 2020
      Beste ondernemers, Ondernemend Maas en Waal steunt jullie ook in deze bijzondere tijden. Daarom informeren wij jullie graag over deze mogelijkheid om extra omzet én gratis naamsbekendheid te genereren. Op zaterdagavond 16 mei wordt een speciale online bingo georganiseerd voor...

Ondernemer van de maand

De Kamper Kogge is een replica van een Hanzeschip. Het schip is 17 en 18 juli 2021 te bezoeken in de haven van Historische Maasbommel en maakt deel uit van de festiviteiten.

Er zijn veel vrijwilligers en materiaal nodig. Wil jij meehelpen aan dit bijzondere evenement? Geef je dan op en volg alle activiteiten op https://www.facebook.com/search/top/?q=hanzedagen%20maasbommel&epa=SEARCH_BOX

VERSLAG JAARVERGADERING EN BEDRIJFSBEZOEK 2019

Jaarvergadering en bedrijfsbezoek 18-11-2019

We zijn ontvangen bij Bed en Breakfast Appeltern door Marsha Krijnen met een lekker drankje.

Het bedrijf is alweer een aantal jaren geleden begonnen en de uitbreiding is ontzettend hard gegaan.

Van een kopje thee in haar eigen keuken naar een prachtige Theeschuur waar het hele jaar door plek is voor zo’n 30 personen. Buiten bevinden zich nog diverse terrassen door de hele tuin om te genieten van een lekker kopje thee en koffie met huisgemaakte lekkernij of een voortreffelijke lunch.

Marsha heeft ons hun B&B laten zien, verrassend veel ruimte. Een grote centrale kamer / keuken en een 5 tal slaapgelegenheden in het woongedeelte. Alle kamers zijn  voorzien van ruime slaapkamer met kast en een douche/toilet. Sommige kamers zelfs met een ligbad.

Naast de theeschuur is nog een groot appartement en het is de bedoeling dat achter het bedrijf nog enkele appartementen worden bijgebouwd.

Een ruime parkeerplaats ontlast ook de Walstraat.

We hebben genoten van een heerlijke Late Night High Tea. Een eigen gemaakte tomatensoep, een schaal met hartige lekkernijen als wrap, gevulde champignons, sandwich ei en andere hartige hapjes.

Als zoete afsluiting kregen we scones met clotted cream en jam, brownies en andere zoete hapjes.

 

Daarna hebben we onze jaarvergadering gehouden en afgesloten met een netwerkborrel.

Fijn dat er zoveel leden gekomen zijn.

De notulen zijn te vinden op de besloten ledenpagina van deze site 

 

B&B en Theetuin Appeltern, bedankt voor jullie gastvrijheid.

 

Websiteontwikkeling: Steenkamp Automatisering