Nieuws

  • 08 januari, 2020
     Uitnodiging info-avond Open Maas en WaalWil jij jouw bedrijf, vereniging, sportclub, goede doel, museum of organisatie op de kaart zetten? Dan is dit jouw unieke kans!  Beste EvelienZaterdag 6 juni 2020 vindt de 3e editie van Open Maas en Waal plaats en we willen met deze editie groter...

Ondernemer van de maand

De ondernemer van de maand kan alleen maar de Kerstman zijn. Al jaren zorgt hij dat iedereen aan het einde van het jaar cadeautjes krijgt.

Wederom zullen wij als bestuur hem helpen en bij alle leden een presentje aan komen bieden. Dit doen wij persoonlijk om ook de leden die niet altijd aanwezig kunnen zijn, de hand te schudden en fijne feestdagen te wensen.

Mochten wij je niet aan treffen, dan wordt het presentje bij de deur gelegd en wensen wij vanaf hier iedereen hele fijne feestdagen en een voorspoedig nieuw jaar.

VERSLAG JAARVERGADERING EN BEDRIJFSBEZOEK 2019

Jaarvergadering en bedrijfsbezoek 18-11-2019

We zijn ontvangen bij Bed en Breakfast Appeltern door Marsha Krijnen met een lekker drankje.

Het bedrijf is alweer een aantal jaren geleden begonnen en de uitbreiding is ontzettend hard gegaan.

Van een kopje thee in haar eigen keuken naar een prachtige Theeschuur waar het hele jaar door plek is voor zo’n 30 personen. Buiten bevinden zich nog diverse terrassen door de hele tuin om te genieten van een lekker kopje thee en koffie met huisgemaakte lekkernij of een voortreffelijke lunch.

Marsha heeft ons hun B&B laten zien, verrassend veel ruimte. Een grote centrale kamer / keuken en een 5 tal slaapgelegenheden in het woongedeelte. Alle kamers zijn  voorzien van ruime slaapkamer met kast en een douche/toilet. Sommige kamers zelfs met een ligbad.

Naast de theeschuur is nog een groot appartement en het is de bedoeling dat achter het bedrijf nog enkele appartementen worden bijgebouwd.

Een ruime parkeerplaats ontlast ook de Walstraat.

We hebben genoten van een heerlijke Late Night High Tea. Een eigen gemaakte tomatensoep, een schaal met hartige lekkernijen als wrap, gevulde champignons, sandwich ei en andere hartige hapjes.

Als zoete afsluiting kregen we scones met clotted cream en jam, brownies en andere zoete hapjes.

 

Daarna hebben we onze jaarvergadering gehouden en afgesloten met een netwerkborrel.

Fijn dat er zoveel leden gekomen zijn.

De notulen zijn te vinden op de besloten ledenpagina van deze site 

 

B&B en Theetuin Appeltern, bedankt voor jullie gastvrijheid.

 

Websiteontwikkeling: Steenkamp Automatisering