Nieuws

  • 06 mei, 2020
      Beste ondernemers, Ondernemend Maas en Waal steunt jullie ook in deze bijzondere tijden. Daarom informeren wij jullie graag over deze mogelijkheid om extra omzet én gratis naamsbekendheid te genereren. Op zaterdagavond 16 mei wordt een speciale online bingo georganiseerd voor...

Ondernemer van de maand

De Kamper Kogge is een replica van een Hanzeschip. Het schip is 17 en 18 juli 2021 te bezoeken in de haven van Historische Maasbommel en maakt deel uit van de festiviteiten.

Er zijn veel vrijwilligers en materiaal nodig. Wil jij meehelpen aan dit bijzondere evenement? Geef je dan op en volg alle activiteiten op https://www.facebook.com/search/top/?q=hanzedagen%20maasbommel&epa=SEARCH_BOX

VLAG LAND VAN MAAS EN WAAL BESTELLEN

Op vrijdag 3 januari werd onder grote belangstelling de vlag voor het land van Maas en Waal bekend gemaakt. De heer W. Hendriks is de ontwerper van de gekozen vlag. Langs deze weg willen wij u laten weten dat vanaf heden deze vlag te bestellen is via tweestromenland@hetnet.nl.

De prijs voor zo een vlag is € 35,- (excl.).

Nadat u de bestelling heeft geplaatst zenden wij u een factuur toe waarna u de vlag op woensdagmiddag in het documentatiecentrum van de Historische Vereniging Tweestromenland in Wijchen kunt ophalen. Als we een vlag moeten versturen komen er portokosten bij.

Naast de vlag zijn er ook andere gadgets te bestellen (zie bestelformulier in de bijlage). De prijzen hiervoor zijn indicatief daar we eerst willen weten hoeveel we er moeten bestellen. U kunt wel al aangeven waar uw interesse naar uit zou gaan met daarbij een bepaalde hoeveelheid aan te geven.

Voor verdere vragen verwijs ik u naar onderstaande telefoonnummers.

 

Met vriendelijke groet

Benno van Altena   - 06-55332861

Leo van Stippent    - 06-15331863

Leo van Beuningen - 06-57950154

Wim van Leeuwen  - 06-81284381

Websiteontwikkeling: Steenkamp Automatisering