Nieuws

  • 26 juni, 2022
    De BBQ was druk bezocht. De lokatie was River Side in Appeltern, een schitterende plek.150 personen hadden zich tegoed gedaan aan een heerlijke en goed verzorgde BBQ met daarbij behorende drankjes. Er is veel onderling gesproken en er zijn weer diverse kaartjes uitgereikt aan elkaar. Een zeer...

VLAG LAND VAN MAAS EN WAAL BESTELLEN

Op vrijdag 3 januari werd onder grote belangstelling de vlag voor het land van Maas en Waal bekend gemaakt. De heer W. Hendriks is de ontwerper van de gekozen vlag. Langs deze weg willen wij u laten weten dat vanaf heden deze vlag te bestellen is via tweestromenland@hetnet.nl.

De prijs voor zo een vlag is € 35,- (excl.).

Nadat u de bestelling heeft geplaatst zenden wij u een factuur toe waarna u de vlag op woensdagmiddag in het documentatiecentrum van de Historische Vereniging Tweestromenland in Wijchen kunt ophalen. Als we een vlag moeten versturen komen er portokosten bij.

Naast de vlag zijn er ook andere gadgets te bestellen (zie bestelformulier in de bijlage). De prijzen hiervoor zijn indicatief daar we eerst willen weten hoeveel we er moeten bestellen. U kunt wel al aangeven waar uw interesse naar uit zou gaan met daarbij een bepaalde hoeveelheid aan te geven.

Voor verdere vragen verwijs ik u naar onderstaande telefoonnummers.

 

Met vriendelijke groet

Benno van Altena   - 06-55332861

Leo van Stippent    - 06-15331863

Leo van Beuningen - 06-57950154

Wim van Leeuwen  - 06-81284381

Websiteontwikkeling: Steenkamp Automatisering