Nieuws

  • 08 december, 2020
    Beste leden en bezoekers van deze site.Ondanks alle beperkingen die ons zijn opgelegd hopen we dat ieder toch een hele gezellige Kerst heeft.Voor jaar 2021 wensen we iedereen een mooi jaar toe. We hopen dat we in jaar 2021 weer onze activiteiten kunnen oppakken.Met vriendelijke groet. ...

9 MEI FAMILIEMIDDAG VOOR OV LEDEN

IVM Corona voorlopig afgelast

De grootste camping in de omgeving is zeker Campingpark Het Groene Eiland in Appeltern. Voorheen bestond dit campingpark uit camping de Maasterp en camping Het Groene Eiland. Deze twee zijn samen gevoegd en geheel gemoderniseerd. Het is dus zeker de moeite waard om te bekijken.

Zaterdagmiddag 9 mei organiseerd de ondernemersvereniging op het Campingpark een bedrijfsbezoek. Je wordt hierbij uitgenodigd voor een gezellige gezinsmiddag. Doormiddel van een speurtochten en andere sportieve activiteiten, ontdekken we alle mogelijkheden van het park. Aan de inwendige mens wordt zeker ook gedacht.

Nodig vooral ook andere geïntereseerde ondernemers uit en de kinderen mogen een vriendje of vriendinnnetje meenemen. We vragen geen eigen bijdrage voor dit evenement.

Opgeven voor 5 mei via http://ov-degoudenham.nl/aanmelden-voor-activiteit

Websiteontwikkeling: Steenkamp Automatisering